Gunnar Kristensen er død.

3. juni 2020
Gunnar Kristensen er død.

Han blev 82 år og boede de sidste år af hans liv på plejehjemmet Mellemtoften.

Mange i Mejrup ved godt hvem Gunnar var.

Han var medstifter af Mejrup Fodbold tilbage i 1965. Gunnar blev den første formand for den nystiftede fodboldafdeling. Han var spiller, træner, iværksætter og meget andet. Mejrup Fodbold var hans liv.

Gunnars helt klare holdning var, at fodbold skulle være for alle. Igennem årerne lykkedes det for Gunnar at etablere fodbold for herrer, fodbold for kvinder og fodbold for børn i alle aldre. Og i dag lever fodboldklubben videre på de samme holdninger.

Mange mødte også Gunnar igennem hans mangeårige virke som halbestyrer i klubhuset. Han var vellidt af alle og han brugte de muligheder klubben gav ham til at lære unge mennesker at begå sig godt i livet. Han fik derfor en vigtig rolle i mange familiers liv. Klubhuset udviklede sig i Gunnars periode til at blive et velfungerende center, som det tager sig ud i dag.

Da MGU havde 50 års jubilæum i 2016 blev Gunnar hyldet af fodboldafdelingen og fik sin egen plads på Wall of Fame. Heldigvis nåede vi at hylde ham, inden han blev for syg.

Mejrups fodboldafdeling har et brændende ønske om, at Gunnar skal have en mindeplade eller en mindesten. Vi har derfor lavet aftale med MGU og Mejrup Kultur- og Fritidscenter om at sætte det i gang.

Vi synes det er så vel fortjent og vi skal huske at hylde og sætte pris på de mennesker, der har gjort så stor en forskel for rigtig, rigtig mange børn, unge og voksne i Mejrup.

Hvis du vil være med i en indsamling til en mindeplade/mindesten, så kan du sende os din støtte på følgende måde: Mobilepay: 61996 eller bankoverførsel Jyske Bank, konto 7590-1335515. Mærk din støtte med GK og skriv naturligvis hvem støtten er fra.

Seneste nyt
10.6.20
SÆSON 2020-2021
Mejrup GU Gymnastik
Velkommen til sæson 2020/2021

JUBIII vi er igang med planlægningen af næs...
Læs mere
24.8.19
Yoga starter igen
Mejrup GU Fitness
MGU fitness udbyder
YOGA


Læs mere
Kalender
11.8.20
Triatlon - Tirsdag den 11-08, kl. 17:30. (Pizza løb)
MGU løb for alle
Vi afventer corona situationen.
Læs mere
Mejrup GU  |   Elkjærvej 26   |   7500  Holstebro  |   97410920   |   webmaster@mgu.dk